menu
Fenerbahçe'de büyük kriz! Jorge Jesus ve Ali Koç karşı karşıya
Fenerbahçe'de büyük kriz! Jorge Jesus ve Ali Koç karşı karşıya
Fenerbahçe Haberleri

Fenerbahçe'de büyük kriz! Jorge Jesus ve Ali Koç karşı karşıya

Fenerbahçe'de Joao Pedro sıkıntısı! Jorge Jesus'un ısrarla oynattığı ama bir türlü yeterli performansı alamadığı Joao Pedro, Ali Koç yönetiminden veto yemiş durumda... Oyuncunun bir türlü skor katkısı verememesi Ali Koç yönetiminin sabrını taşırırken, Jorge Jesus ise tam tersi şekilde futbolcuyu destekliyor... İşte Fenerbahçe'de son durum!

Geçtiğimiz yaz döneminde İtalya'dan çok büyük umutlarla ve 4.70 milyon euro'luk bonservis ile Fenerbahçe'ye transfer edilen Joao Pedro, Ali Koç ve Jorge Jesus'u fikir ayrılığına itmiş durumda.

Bir türlü bekleneni veremeyen 31 yaşındaki hücum oyuncusunu, Portekizli teknik direktör dışında pek destekleyen yok!

Joao Pedro, Fenerbahçe kariyerinde kullandığı 2 penaltıyı da kaçırdı.

FENERBAHÇE'DE ALİ KOÇ VE JORGE JESUS FARKLI DÜŞÜNÜYOR

Geldiği günden bu yana beklentilerin altında kalan ve yaşadığı sakatlık ile daha da formsuz hale gelen Joao Pedro, takımın gol yükünü çekmekten çok uzak durumda!

Son olarak Kadıköy'deki hazırlık maçında Zenit'e karşı ilk 11 başlayan Pedro, sahada pek bir varlık gösterememiş ve eleştirilerin odak noktası olmuştu... Ayrıca bir de penaltı kaçıran İtalyan hücumcu, yönetim ile hoca arasındaki fikir ayrılığının daha da netleşmesini sağlamış oldu.

Nihayetinde ise yönetimin daha farklı hücum seçeneklerini kurgulamasını beklediği Jorge Jesus, tercihini Joao Pedro'dan yana kullanmaya devam edecek gibi duruyor.

YAZIN VEDA EDİLECEK

Fenerbahçe forması ile 18 maça çıkan ve sadece 2 gol ile 1 asistlik fark yaratabilen İtalyan hücumcu, yazın gönderilecekler listesinde başı çekiyor.

6.5 milyon euro güncel piyasa değeri olan Pedro'nun, en azından 4 milyon euro civarlarında bonservis bedeli getirmesi bekleniyor.

Joao Pedro, 11 maça çıktığı Brezilya U-17 Milli Takımı'nda rakip fileleri 1 kez havalandırdı.

Tecrübeli oyuncunun piyasa değeri 12 milyon Euro olarak gösteriliyor.

200 maç barajını aştığı Cagliari'de 270 maçta izlediğimiz Joao Pedro, GD Estoril Praia kariyerinde 44 maçta forma şansı buldu. CA Penarol macerasında 23 maçta forma şansı bulan İtalyan hücum oyuncusu, Clube Atletico Mineiro formasını 13 karşılaşmada terletti. Santos FC kariyeri 10 maç süren yetenekli oyuncu, Vitoria Guimaraes SC döneminde 6 müsabakada süre aldı. Palermo FC döneminde 4 maçta süre alan Joao Pedro, İtalyan ekibinin rezerv takımında da aynı sayıda karşılaşmaya çıktı. Cagliari rezerv takımında 3 maçlık bir deneyimi bulunuyor.

Cagliari formasıyla 114 gole etki eden Joao Pedro rakip fileleri 86 kez havalandırırken, 28 golün asistini yapan isim oldu. GD Estoril Praia formasıyla 15 gole etki eden Joao Pedro, 10 golünün yanına 5 de asist ekledi.

Joao Pedro Fenerbahçe formasıyla 18 maçta rakip fileleri 2 kez havalandırırken, 1 golün de pasını verdi.

 

 

Comments

https://feneronline.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!